Transport, lager & fortolling

Havnelogistikk & skipsklarering

Våre Transporttjenester

Gjennom vårt eget distribusjonsnettverk eller via våre underleverandører tilbyr vi effektive leveranser uansett hvor du trenger ditt gods levert på alle kontinenter

Frakt med båt, bil og fly

Et tett samarbeid med vårt internasjonale nettverk av samarbeidspartnere og privateide agenter sørger for at vi finner den transportløsningen som er skreddersydd ditt behov. Vi finner den løsningen som dekker ditt fraktbehov best, med båt, bil og fly – fra og til destinasjoner over hele verden.

TRANSPORT TIL OG FRA UTLANDET

Med mer enn 150 års erfaring kan vi i Andersen & Mørck hjelpe deg å finne den beste løsningen innen internasjonal sjøtransport, biltransport eller flytransport – til og fra Norge eller mellom andre land. Alt etter hvilke behov dere har, om tid eller kostnader er viktigst – vi finner den riktige løsningen for deg.

HAVNELOGISTIKK

Som sentral operatør på Borg havn sørger vi for en sikker og effektiv behandling av alle typer last – fra konvensjonell last i containere til bulklast og spesiell prosjektlast. Våre ansattes kompetanse, gode rutiner og en moderne maskinpark sørger for sikker og godt håndtering av din last.

SKIPSKLARERING

Som en av Norges ledende bedrifter innen skipsklarering og tjenester som sammenfaller med dette holder vi i kontakten mellom rederi, fartøy og myndigheter som tollvesen, los, politi og havnemyndigheter. Vi har full oversikt og døgnkontinuerlig beredskap fra vårt hovedkontor på Borg havn i Fredrikstad.

SPEDISJON OG FORTOLLING

Med inngående kunnskap om regler, fraktdokumenter og tollsatser hjelper vi deg med alt av tollklarering og videreforsendelse av gods. Det sparer deg for utgifter til eget tollprogram og opplæring av ansatte. Vi har fortollingsavdelinger både i Fredrikstad og på Svinesund, ved grensen til Sverige.

LAGER OG TERMINAL

La oss ta hånd om hele eller deler av lageret ditt. Vår kompetanse sikrer en mer effektiv og økonomisk logistikk, med et sentralt plassert lager, fleksible lagringsmuligheter og lave kostnader. Du har full oversikt via vårt skybaserte styringsprogram. Vi står gjerne også for distribusjonen ut til dine kunder

Punktlighet og personlig service

Med over 150 års kompetanse er dine varer og gods trygge i våre hender, hvor enn i verden du sender dem.

Vi har kunden i fokus, og gjør alt vi kan for å finne den beste løsningen.

Ta kontakt med oss i dag

Transport av varer og gods til og fra utlandet

Vi er et transport og spedisjonsfirma, med en omfattende portefølje innen transporttjenester samt frakt av parti og stykkgods i hele Europa og resten av verden