Transport inn og utland

TRANSPORTTJENESTER / Transport inn og utland

Transport og frakt av gods

Transport til og fra Norge

Vår oppgave er å sørge for at dine varer kommer trygt fram, til avtalt tid og til avtalt pris. Det er en oppgave vi tar meget alvorlig. For oss er det viktig å ivareta tilliten våre kunder har opparbeidet hos sine kunder, sørge for at den opprettholdes og gjerne forsterkes ytterligere.

Vi som arbeider hos Andersen & Mørck har høy kompetanse på transportbehov og logistikkløsninger, og hjelper deg med logistikken slik at du kan fokusere på din egen bedrifts kjernevirksomhet.

Uavhengig av hvilken bransje du er i, og hvilken type gods du ønsker å frakte, er det bare å ta kontakt. Vi våger å påstå at vi finner en løsning, uansett problemstilling.

Transport av gods til og fra utlandet

Med regelmessige avganger, daglig og ukentlig, kan vi tilby frakt av partigods, stykkgods eller komplette laster som skal fraktes til eller fra Norge. Vi finner alltid en god løsning som ivaretar dine behov.

Vi tilbyr ukentlige avganger til og fra land på alle verdens kontinenter, og daglige ekspressavganger fra Storbritannia og Irland.

Sammen med våre samarbeidspartnere tilbyr vi terminalhåndtering, innhenting og utkjøring. I Norge og i utlandet

Vi er AEO-godkjent av Tolletaten. AEO er en forkortelse for Authorized Economic Operator og er en internasjonal godkjenning av trygge samarbeidspartnere, med gode rutiner og høys sikkerhetsnivå.

Vi er behjelpelige med alt fra internasjonal transport med bil, båt eller fly over hele verden, innenlands distribusjon, spedisjon og fortolling.

Vi sørger for at dine varer kommer trygt fram

Punktlighet og personlig service

Med over 150 års kompetanse er dine varer og gods trygge i våre hender, hvor enn i verden du sender dem.

Vi har kunden i fokus, og gjør alt vi kan for å finne den beste løsningen.

Ta kontakt med oss i dag

Transport av varer og gods til og fra utlandet

Vi er et transport og spedisjonsfirma, med en omfattende portefølje innen transporttjenester samt frakt av parti og stykkgods i hele Europa og resten av verden